sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Viikonloppuja


Maalla ei tunneta viikonpäiviä, eikä töitä jätetä tekemättä sen takia, että viisaat on joskus aikoinaan kehitellyt kalenterin. Viikonloppu on sujunut tehokkaasti lehmäillen ja auringosta nauttien.

Eilen oli muuttopäivä. Ei minulla, mutta hiehoilla

Matkalla, nyt on jännää

Mihis sitä ollaan tultu? Kaveri kertoo
Vapaus koittaa


Taas riittää ruohoa koko porukalle

Traileri ja koirat, siinä lyömätön yhdistelmä eläinten siirtoon. Lauma on suhteellisen iso, joten lohkot tulee syötyä nopeasti. Eläimet ovat tottuneita muuttajia, eivätkä ota turhaa kuormaa mukaan kodista toiseen. Traileri tulee tutksi kesän mittaan ja sen ilmestyminen pellon laitaan tietää taas uutta laidunta tuoreella ruoholla. 

Pääsin itsekkin kokeilemaan trailerin lastausta koiran kanssa. Leko tuo kyllä hienosti lauman luokse, mutta jarruja en ole vielä sen kanssa löytänyt. Ehkä ne löytyy kesän mittaan, jos ohjaajalle menee oppi tarpeeksi perille. Koira osaa kyllä ja tietää tarkalleen kenen kanssa pystyy luistamaan ohjeista. 


Ensimmäinen vierailija torpassa: Jake

Oi eloa!

Jakella oli tänään vapaa-aamua ja päiväksi hän tuli kyläilemään torpalle kanssani. Oi kesä, leikattu nurmi ja aurinko. Siinä näyttää olevan koiran vapaapäivään ilon aiheita.

Olen ihan vakuuttunut, että nyt se kesä tulee. Olen jo navettavarustuksesta jättänyt fleecetakin pois muiden paitojen päältä, eli nyt on lämmin. Vilukissa paleltuisi elävältä talvilypsyllä ;)


Puss och Kram!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti